BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiKëta persona do të vazhdojnë të jenë të urryer nga tjerët

Këta persona do të vazhdojnë të jenë të urryer nga tjerët

Këta persona do të vazhdojnë të jenë të urryer nga tjerët:

 1. Ai që hidhërohet shpejt dhe nuk fal;
 2. Ai që nuk di ta shfaqë dashurinë dhe nuk e shfaqë në vendin e duhur;
 3. Ai që e ka gjuhen e fëlliqur dhe nuk shpëton nga ofendimet e tij askush;
 4. Vepërkeqi dinak, nga i cili nuk shihet hajr;
 5. Ai i cili shiret si modest, kurse modestia nuk është cilësi e tij;
 6. Mëkatari inatçor;
 7. Koprraci lakmitar;
 8. I dituri që krenohet me diturinë e tij;
 9. Ai që shtiret si i devotshëm, duke deshiruar me këtë shpërblime të kesaj bote;
 10. Ai që e lavdëron veten me gjëra që nuk i ka;
 11. Ai që i abuzon dhe keqtrajton njerëzit e dobët.

  Burimi:
  Libri: “Mos u hidhëro”
  Autor: Aid el-Karni
  Shtëpia botuese: “NUN”

Must Read