Kjo është dashuria…

 

Kjo është dashuria…

Khalifja ebul-Abas ishte ulur, dhe afër kishte bashkëshorten e tij me te cilën po bisedonte, ndërsa ajo po lozte me unazën e saj.
Për një çast i rrëshqiti unaza nga dora e saj dhe ra ne oborrin e shtëpisë…
Khalifja me shpejtësi hodhi unazën e tij, e ajo i tha: o udhëheqës i myslimanëve çka te shtyri ta besh këtë?!
Ai u përgjigj: u frikova qe unaza jote mund te ndihet e vetmuar kështu që e shoqërova me unazën time nga xhelozia qe t’mos qëndroj e vetme.

A ka te tille ne kohen tonë.

Përshtati: Valdet Kamberi

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

Must Read