BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiKOHA ESHTË THESAR, ANDAJ KUJDES SI E SHPENZON

KOHA ESHTË THESAR, ANDAJ KUJDES SI E SHPENZON

KOHA ESHTË THESAR

Mos e shpenzo kohën tënde me të papunët, përtacët e me ata që kanë shumë boshllëqe në jetën e tyre, koha i dashuri im, është thesari më i çmueshëm që lundron mbi lumin e jetës. Përpiqu të shpëtosh me të mirë nga ata qe ta humbin kohën tënde kuturimthi.
Të tillët nuk i lënë të tjerët të rriten në dituri e të mira, sepse atyre iu është lehtësuar e kota, papunësia, shakatë, ndërkaq iu është rënduar e mira, dituria dhe puna!

Burimi:
Libri: ” Harta e Rrugës”
Autor: Aid el Karni

Must Read