BallinaAKTUALEOpinioneKomenti i hoxhë Bekir Halimit për suspendimin e hoxhë Irfanit

Komenti i hoxhë Bekir Halimit për suspendimin e hoxhë Irfanit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuk mendoj se ka arsye për suspendim të hoxhës Irfan.

Përveç fobisë dhe njëmendësisë nuk ka hapësirë për ndonjë arsye tjetër të këtij sulmi dhe veprimi.
Ndoshta në skenar të dikujt është viktima e radhës!

Allahu ka caktuar sprovat si rrugë drejt pushtetit dhe epërsisë.

 

Hoxhë Bekir Halimi, Shkup-Macedoni.

Must Read