BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiKujdesu gjithmonë e inspektimit të rregullt të zemrës

Kujdesu gjithmonë [në praktikimin] e inspektimit të rregullt të zemrës

 

Kujdesu gjithmonë [në praktikimin] e inspektimit të rregullt të zemrës

Shejh Uthejmini, Allahu e pastë mëshiruar, ka thënë: Kujdesu gjithmonë [në praktikimin] e inspektimit të rregullt të zemrës. Sepse, mund të posedon sëmundje të dyshimeve ose sëmundje të epsheve. Dhe çdo gjë – dhe të gjitha falënderimet janë për Allahun – ka shërim. Kështu që, Kur’ani i Shenjtë është shërim për [të gjitha] dyshimet dhe epshet.”

Esh-Sherh el-Mumti, vëll. 4, fq. 22.

Referenca: giftsofknowledge.com

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

Must Read