BallinaTEZKIJELidhja me All-llahunKush e thotë këtë lutje 4 herë, do të shpëtojë nga zjarri

Kush e thotë këtë lutje 4 herë, do të shpëtojë nga zjarri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ka thënë Profeti alejhi selam: Ai i cili thotë në mëngjes:
Të lutem o Allah! Unë u gdhiva, dëshmoj për Ty dhe mbajtësit e Arshit Tënd, melekët e Tu dhe të gjitha krijesat e Tua, se vërtetë Ti je Allahu i Vetëm dhe i Pashok dhe dëshmoj se Muhamedi (alejhi selam) është robi dhe i dërguari Yt.

Kush e thotë këtë dua katër herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”

 

(Ebu Daudi)

 

(Burimi online: Xhamia Mbret)

Must Read