BallinaTEZKIJELidhja me All-llahunME TË VËRTETË PAS VËSHTIRËSIVE VJEN LEHTËSIMI!!

ME TË VËRTETË PAS VËSHTIRËSIVE VJEN LEHTËSIMI!!

 

 

 

ME TË VËRTETË PAS VËSHTIRËSIVE VJEN LEHTËSIMI!!

 

Ka mundësi të ndjeheni të pikëlluar për një çështje.. dhe ndoshta të qani, ashtu si qan nevojtari!

Ju flini, po Allahu nuk flenë në rregullimin e çështjeve të juaja!
Ndaluni pak..!

Ai në fshehtësi jua rregullon çështjet, dhe ju nëse i dinit ato, do të qanit nga gëzimi!

Mos u brengosni nëse Allahu ua vonon arritjen e asaj që ju e doni.. dhe mos u ndjeni keq nga përcaktimi!

Dhe mos u brengosni nëse detyroheni të jetoni në kushte që ka mundësi të ju dhemb..

Po ju bëni durim dhe buzëqeshuni, ngase Allahu me gjithë mëshirën tha se: “Me të vërtetë, pas vështirësisë – vjen lehtësimi!”. Inshirah 5.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU
www.islamifejaevertete.com

 

Must Read