BallinaAKTUALETë ndryshmeMynafikët e popullit shqiptar – Refuzim i Gazetës “Express”

Mynafikët e popullit shqiptar – Refuzim i Gazetës “Express”

Mynafikët e popullit shqiptar – Refuzim i Gazetës “Express”


Çfarë bëjnë? Gjejnë diku ndonjë frazë të shkëputur të shpjegimit të ndonjë mësimi islam, ia “zbukurojnë” fillimin dhe fundin, e pastaj e komentojnë vet si të duan duke shkruar zi e më zi për atë dijetar ose për mësimin e tij, por jo vetëm me kaq, pastaj e përgjithësojnë temën dhe thonë “Kështu është islami dhe muslimanët”.

Padyshim se shpifjet e tyre nuk i beson askush përveç një zemër-sëmurë! Ata injorantë që janë mashtruar pas tyre i thërrasim në pendim, ndërsa ata shpifës dhe mynafikë që kënaqën me lajmet e tyre ua kujtojmë se shpejti do të vije Dita e Llogarisë e pastaj do ta shohim se kush qeshë i fundit!

Kësaj gazete famëkeqe ia kujtojmë se me islamofobinë e tyre ata kurrë nuk do te kenë mundësi të ndikojnë tek njerëzit përveç tek zemër-sëmurët të cilët janë sikur vet! Nuk do të kenë kurrë sukses në luftën e tyre kundër islamit, por përkundrazi, vetëm do t’i shërbejnë islamit me këtë gjë, sepse një shembull modest nga Dr. Zakir Naik ishte, se Islami është sikur topi i basketbollit, sa më shumë ta godasësh për toke aq më larte do të ngritet ai. Andaj huq e keni!

I bëjmë ftese anëtarëve të faqës sonë ta bojkotojnë faqen exshpifje (express) dhe të mos bëhen pre’ e zemër-sëmurëve te djallëzuar! Mos i lexoni artikujt e saj e as mos e hapni bile, le të plasë me veten e saj nga mllefi që e ka kapluar.

Elhamdulilah Islami po lulëzon!

Admin i faqes: ISLAMI, feja e Vërtetë!

P.S.: Mallkojini këta njerëz derisa t’i shohim se janë shkatërruar në dunja para se të shkatërrohen në Xhehenem përgjithmonë!

 

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

Must Read