BallinaPse ISLAMI?Kthimi i MadhNë Kuvajt 195 të konvertuar në Islam gjatë muajit Ramazan

Në Kuvajt 195 të konvertuar në Islam gjatë muajit Ramazan


Në Kuvajt 195 të konvertuar në Islam gjatë muajit Ramazan

Kuvajt, 6 gusht (kuna) – Rreth 195 njerëz të kombësive të ndryshme në Kuvajt janë kthyer në Islam gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, tha këtë të shtunë Komiteti i prezantimit tê Islamit

Ata janë konvertuar në fenë Islame nëpërmjet zyrave të ndryshme të mbarë komitetit, tha për kuna Drejtori i Përgjithshëm i komitetit, Xhemal Al-Shatti.
Komiteti pritet të marrë më shumë njerëz që dëshirojnë të bashkohen me fenë tolerante të Islamit gjatë muajit të agjërimit të Ramazanit, tha ai.
“Aktualisht, qëllimi ynë është për të nxitur promovimin vendor dhe ndërkombëtar të Islamit, dhe për të trajnuar një brez të predikuesve të shquar përfshirë të konvertuarit e rinjtë dhe komunitetet” shtoi ai

Përktheu: Naim Berisha

Burimi: http://www.islamifejaevertete.com/

Referencë: http://www.kuna.net.kw/NewsAgenciesPublicSite/ArticleDetails.aspx?id=2183793&Language=en

 

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read