Nëna

 

1 vjeç: Nëna

3 vjeç: Nënë Të Dua Shuum !

10 vjeç: Po Po Nënë

16 vjeç: O nënë pse me pengon?

18 vjeç: E dua një shtepi timen

25 vjeç: Nënë ke pas t’drejtë

30 vjeç: Dua prap të kthehem te nëna

50 vjeç: Nena më s’ësht ktu

70 vjeç: Gjithcka do jepja ta shihja edhe një herë nënën

 

Kemi vetëm një Nënë… Duajeni dhe vleresojeni ate sot sa jeni të vegjël e mos të vie kohë të bëheni të mëdhenj duke qenë mos respektues ndaj saj dhe duke mos e dashur siç e meriton…!

Must Read