BallinaSpikasimO vëllai im!!! - Kujto diten kur...

O vëllai im!!! – Kujto diten kur…

O vëllai im!!!
Atë ditë kur, emri yt do të fshihet nga celularët e shokëve
Atë ditë kur, emri yt do të pushon së shfaquri online në facebook
Atë ditë kur, njerëzit të pyesin për ty se ku je, e ti më nuk je
Atë ditë kur, në vendin dhe rrethinën tënde, përmendet gjithnjë emri yt
Atë ditë kur, në rradhët e xhamisë, ngelet një vend i zbrazët
Atë ditë kur, në syt e të dashurve të tu, shfaqen lotët e dhimbjet
Atë ditë kur, rrobat e tua zhvishen nga të tjerët
Atë ditë kur, të tjerët ta falin namazin e fundit për ty
Atë ditë kur, ti nisesh në një fillim të pa fund
Atë ditë kur, toka ka një njëri më pak, e nëntoka një më shumë
Atë ditë kur, e vetmja dëshirë e jotja do të ishte, të kthehesh edhe një herë
Atë ditë kur, varri do të bëhet gropë e Xhehennemit ose bahçe e Xhennetit
Atë ditë kur, ti hyn në provimin e parë, ku pyetjeve mund t’u përgjigjesh vetëm me argument
Ajo ditë, vjen shumë shpejt, ajo ditë mund të jetë edhe sot, andaj, pendohu, kthehu tek Allahu para se të rikthehesh tek Ai.

Must Read