BallinaARTIKUJGruaja dhe FamiljaAtë që çdo grua duhet t'ia thotë burrit të saj

Atë që çdo grua duhet t’ia thotë burrit të saj

*Atë që çdo grua duhet t’ia thotë burrit të saj*

-Burri im i dashur ti je caktimi im me të cilën jam e kënaqur ngase te ishe burri im kjo është edhe vullneti i Allahut.

-Unë shoh shumë fitne dhe vështirësi, dhe ajo që duhet të bëjm ne është të qëndrojmë bashkë në çdo situatë duke e përkrahur njëri tjetrin dhe duke këshilluar dhe të bëjm saber për çdo gjendje që Allahu ka vendosur ta kemi.

-Gruaja e mirëfilltë muslimane duhet të këtë frikë Allahun shumë që të mos kërkoj jetë luksoze me salltanate dhe mos të kërkoj gjëra të cilat burri nuk mund t’ia plotësoj por të kërkoj vetëm atë që e ka të domosdoshme dhe atë që vetëm ne Islam aprovohet.

-Ajo nuk duhet të ndikohet nga femrat tjera për gjendjen të cilën e kanë ato, duhet kënaqur me caktimin e Allahut dhe të kujtosh se në kohen e të Dërguarit (salAllahu alejhi ue sel-lem) nuk i kanë pasur kushtet që tani ne i kemi por për ata ishte prioritet të fitohej kënaqesia e Allahut dhe të mposhtet pasioni i dunjasë sepse kënaqesit e përjetshme janë në botën tjetër.

Must Read