BallinaAKTUALEFakte dhe StatistikaPashko Vasa: "Bashkimi i popullit shqiptar..."

Pashko Vasa: “Bashkimi i popullit shqiptar…”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Bashkimi i popullit shqiptar do të mund të kryhej duke qëndruar për ca kohë brenda kuadrit të Peradorisë Osmane”

Pashko Vasa

[Cit. L.Skëndo “Liga e Prizrenit” Hylli i Dritës, Shkodër 1922, fq 470)]

Must Read