BallinaAKTUALETë ndryshmePortalet Islamofobe shqipe shpifin për Mërgim Mavraj ditën më piklluese për të

Portalet Islamofobe shqipe shpifin për Mërgim Mavraj ditën më piklluese për të

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portali shpifes Gazetaexpress i Berat Buzhales, shpife dhe sulmon lojtarin e kombetares, Mergim Mavraj ne diten me pikelluese te jetes, duke mos lene rehat trupin e te ndjerit dhe as pikellimin e familjes.
Keta shpifin qe ky qenka varrosur me “flamur arab”. Perderisa arkivoli i tij realisht eshte i mbuluar me sexhade.
Ju lutem shperndajeni kete demaskim te kesaj shpifjeje bizare, ku keta te semure mental jo qe nuk lene rehat te gjallet po as te vdekurit muslimane

 

Burimi Online: Koha Islame

Must Read