BallinaTEZKIJEThirrje për përmirësimRespektimi i mendimit (interesante)

Respektimi i mendimit (interesante)

Respektimi i mendimit

Gjërat mund t’i shikojmë nga këndvështrime të ndryshme, por mund ta kemi mirë.

Të mësohemi për respektimin e mendimit të tjetrit!

Kliko mbi foto dhe pastaj shikoje foton herë duke u nisur nga personi nr.3 e herë duke u nisur nga personi nr.4 dhe do ta kuptosh urtësinë e kësaj që po themi…

 

 

Must Read