Rrizku

 

Rrizku

Rrizku/Furnizimi nuk përkufizohet vetëm në pasuri dhe ushqim, sepse rrizku i Allahut është i gjerë.

1- Rrizku në shokë të mirë.
2- Rrizku i rehatisë dhe qetësisë.
3- Rrizku në gjumë të mirë dhe në shtëpi që të mbron nga poshtërimi.
4- Rrizku në personin që të do dhe përballon gabimet e tua.
5- Rrizku në fjalët e mira që lexon.
6- Rrizku në baba dhe nënë të dashur.

7- Rrizku në nderin që ta bëjnë të tjerët.
8- Rrizku në dhuratën që të bën shoku.
9- Rrizku në mundësinë e shërbimit të vetvetes.
10- Në çdo gjë ne kemi Rrizkun prej Allahut.

O Allah na bëj rrizk kënaqësinë tënde, falënderimi dhe lavdërimi i takon Allahut!

Përshtati: Valdet Kamberi

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

 

 

 

Must Read