BallinaPraktikaPyetje dhe PërgjigjjeSa vite zgjati predikimi i Profetit Muhamed (alejhi selam) në Mekë?

Sa vite zgjati predikimi i Profetit Muhamed (alejhi selam) në Mekë?

 

Sa vite zgjati predikimi i Profetit Muhamed (alejhi selam) në Mekë?

 

Pyetja:

Dua të di se sa vite zgjati predikimi i Profetit Muhamed (alejhi selam) në Mekë? Allahu ju shperbleftë! 


Përgjigja:

Falenderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshim mbi të dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen, shokët dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Predikimi i Muhamedit (salallahu alejhi ue selem) në Mekë zgjati trembëdhjetë vjet, kurse në Medine dhjetë vjet.


Alaudin Abazi

13.04.2006

Burimi: http://www.klubikulturor.com

www.IslamiFejaeVertete.com

 

Must Read