BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiSado jetë të gjatë të bëjë njeriu në këtë botë, ai patjetër...

Sado jetë të gjatë të bëjë njeriu në këtë botë, ai patjetër do ta shijojë vdekjen

Sado jetë të gjatë të bëjë njeriu në këtë botë, ai patjetër do ta shijojë vdekjen:

{ كُلُّ نَفۡسࣲ ذَاۤىِٕقَةُ ٱلۡمَوۡتِۗ وَنَبۡلُوكُم بِٱلشَّرِّ وَٱلۡخَیۡرِ فِتۡنَةࣰۖ وَإِلَیۡنَا تُرۡجَعُونَ }
“Çdo njeri do ta shijojë vdekjen. Dhe Ne ju sprovojmë (në këtë botë) me të keqen e me të mirën. Dhe të gjithë ju te Ne do të ktheheni”. [El-Enbija: 35]

Dhe besimtari ngushëllohet me premtimin e Allahut, se kushdo që vdes duke qënë besimtar dhe vepërmirë, Allahu ka përgatitur për ta xhenetin, në të cilën do të jetojnë përgjithmonë.
Allahu i mëshiroftë të vdekurit tanë prej muslimanëve dhe na bashkoftë me ta në xhenet!
Amin!

@AdelinaKucana

Must Read