BallinaARTIKUJTema dhe ArtikujSurja Jusuf - Nasir El-Kitami (video)

Surja Jusuf – Nasir El-Kitami (video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surja Jusuf me titra shqip – Recitim i qetë dhe i butë

 

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=AtNysXHFAIE

 

Must Read