BallinaPraktikaPyetje dhe PërgjigjjeTërheqja e personit afër teje në namaz nëse ka mbet hapësirë

Tërheqja e personit afër teje në namaz nëse ka mbet hapësirë

Tërheqja e personit afër teje në namaz nëse ka mbet hapësirë

 

Pyetja: Nëse jam në xhami dhe vëllai im që falet prapa ose afër meje, por, mban pak distancë nga unë, a është në rregull që ta tërheq?

Shejh Albani: Ta tërheqësh ku?

Pyetja: Ai falet në të djathtën time, por, është shumë larg.

Shejh Albani: Po lejohet.

Al-Hudaa wan-Noor, 141.

Burimi: www.islamifejaevertete.com

Must Read