BallinaARTIKUJTema dhe ArtikujTi je feja e Vërtetë – Adem Ramadani (teksti i shkruar dhe...

Ti je feja e Vërtetë – Adem Ramadani (teksti i shkruar dhe video)


Ti je feja e Vërtetë – Adem Ramadani

 

Dej sa t’thirret n’tokë ezan

Dej sa dielli të rrezon

La ilahe il-lallah – Ka me u thanë!

——-

Kanë dëshirë armiqtë e fesë

Me naj nxjerrë faqen e zezë

Na nënçmojnë e ofendojnë e na prejnë besë

——-

Të sulmojnë, e robërojnë, të njollosin si të dojnë

Por ti qëndro… se ti je Feja e Vërtetë!

E ndriçove gjithë dynjanë

Për njerëzimin… selamet

Në çdo kohë gjithherë je kanë

Hapi rrezet ti moj dritë

Errësirën ti godit

Dritën tane, Zoti e shton, anë e mbanë, zemra çliron

——-

Të shikojnë çdoherë me frikë

gjoja ti je fe e ligë

Dhe se ti për botën mbanë je rrezik

E vërteta u pengon

Andaj duan ta mbulojnë e të mveshin çdo ndytësi

Të shtrembërojnë

——-

Të sulmojnë, e robërojnë, të njollosin si të dojnë

Por ti qëndro… se ti je Feja e Vërtetë!

E ndriçove gjithë dynjanë

Për njerëzimin… selamet

Në çdo kohë gjithherë je kanë

Hapi rrezet ti moj dritë

Errësirën ti goditë

Dritën tanë, Zoti e shton, anembanë, zemra çliron

——-

Do t’gëzojë ky Din merita

Ku hyn nata edhe dita

Se kjo fe nuk mposhtet kurrë

Drita e diellit nuk zihet me durë!!!

——-


Allahu e shpërbleftë vëlla Ademin për këtë ilahi të mrekullueshme

dhe e bëftë mjet udhëzimi për shumë të tjerë, amin!


Përgatiti tekstin në formë të shkruar: www.islamifejaevertete.com


Në video për ta dëgjuar e shikuar:

http://www.youtube.com/watch?v=A7RUPVlRuOQ&;feature=plcp

 

Must Read