BallinaAKTUALEZbulime ShkencoreZbulohet në Kinë Fosili i një merimange që daton 165 milion vjet...

Zbulohet në Kinë Fosili i një merimange që daton 165 milion vjet me parë

 

Zbulohet në Kinë Fosili i një merimange që daton 165 milion vjet me parë

 

Një fosil 165 milion vjeçarë u zbulua në Daohugou në një rajon në veri të Kinës, i cili përbën mostrën më e vjetër në llojin e merimangave, të zbuluar deri më sot. Po ashtu vlen të theksojmë, se ashtu siç vërehet në fotografi, ky fosil është ruajtur mjaft mirë. Paleontologu Paul Selden, në universitetin e Kansasit shprehet se: “Niveli i ruajtjes së detajeve në këtë fosil është mbreslënës” (Archeology Daily News).

Ashtu siç tregohet në foto, kjo merimangë e cila ka jetuar 165 milion vjet më parë, ka të gjitha tiparet e të njëjtit lloj merimange që jeton edhe sot. Duke mbetur të pandryshuara për miliona vite merimangat paraqesin një “Goditje vdekjeprurëse” për teorinë e evolucionit.

Merimangat gjithnjë na shfaqen me të njëjtat cilësi në fosilet e zbuluara, duke u bërë kështu prova se qeniet e gjalla nuk iu nënshtrokan proçesit të evolucionit, pra qeniet e gjalla nuk evolojnë. Merimanga në figurën më poshtë është 165 milion vjecare e vjetër dhe nuk ka asnjë dallim ndërmjet saj, krahasuar me ato të ditëve të sotme.

 

Fosili një merimange që daton 165 milion vjet më parë.

 

Një merimangë e cila jeton në ditët e sotme duke qenë identike me merimangën që ka jetuar 165 milion vjet me parë. Pra ajo nuk ka evoluar.

 

www.islamifejaevertete.com

 

Must Read