BallinaARTIKUJKëshilla dhe Urtësi22 SHENJAT E MORALIT TË MIRË

22 SHENJAT E MORALIT TË MIRË

 

22 SHENJAT E MORALIT TË MIRË

1- Që njeriu të jetë i turpshëm.
2- Të mos jetë i padrejtë.
3- Të jetë përmirësues.
4- Të jetë i sinqertë në fjalë.
5- Të mos flasë shumë.
6- Të jetë me punë të shumta.
7- Të mos gaboj shumë.
8- Të jetë bamirës.

9- Të jetë i durueshëm.
10- Të jetë falënderues.
11- Të jetë i kënaqur.
12- Të jetë i urtë.
13- Të jetë i shoqërueshëm.
14- Të jetë i ndershëm.
15- Të mos jetë mallkues.
16- Të mos jetë ofendues.
17- Të mos jetë bartës i fjalëve.
18- Të mos jetë gënjeshtar.
19- Të mos jetë koprrac.
20- Të mos jetë ziliqar.
21- Të mos jetë përgojues.
22- Të dojë dhe të urrejë vetëm për Allah.

Përshtati: Valdet Kamberi

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

 

Must Read