5 errësirat

 

5 errësirat

– Mëkatet janë errësirë dhe llamba e tyre është Pendimi.
– Varri është errësirë dhe llamba e tij është Namazi.
– Peshorja është errësirë dhe llamba e saj është La ilahe il-lAll-llah.
– Sirati është errësirë dhe llamba e tij është Bindja e plotë.
-Ahireti është errësirë dhe llamba e tij është Puna e mirë.

Nga fjalët e Ebu Bekrit, Allahu qoftë i kënaqur me të!

Përshtati: Valdet Kamberi

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

Must Read