BallinaARTIKUJTema dhe ArtikujÇDO GJË KA BUKURI !

ÇDO GJË KA BUKURI !

ÇDO GJË KA BUKURI !

Bukuria e zemrës është në frikën nga Allahu.
Bukuria e mendjes është në diturinë.
Bukuria e shpirtit është në falënderimin.
Bukuria e gjuhës është në heshtjen.
Bukuria e fytyrës është në adhurimin.
Bukuria e zemrës është në lënien e zilisë.
Bukuria e fshehtësisë është në durimin.
Bukuria e shërbimit është në sjelljen.
Bukuria e të folurit është në sinqeritetin.
Bukuria e trupit është në modestinë.
Bukuria e gjithë kësaj është në suksesin nga Allahu.
Allahu na furnizoftë bukurinë e jashtme dhe të brendshme!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read