BallinaTEZKIJEAmbiciet dhe SuksesiBARASPESHA E LUMTURISË SË VËRTETË!

BARASPESHA E LUMTURISË SË VËRTETË!

 

 

 

BARASPESHA E LUMTURISË SË VËRTETË!

1. Do shëndet = kapu për agjërimin.
2. Do dritë në fytyrë = kapu për namazin e natës.
3. Do kamje dhe bollëk = kapu për leximin e Kuranit.
4. Do lumturi = fale namazin në kohën e vet.
5. Do lehtësim = kapu për istigfar.
6. Do që brenga të largohet = kapu për dua.
7. Do që vështirësia të largohet = thuaj la haule ue la kuvete il-la bil-lah (nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut).
8. Do bekim dhe bereqet = dërgo salavate mbi të Dërguarin e Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read