BallinaPse ISLAMI?Kthimi i MadhGjenerali që pranoi Islamin

Gjenerali që pranoi Islamin

 

Gjenerali që pranoi Islamin 

Një Gjeneral Amerikan tregon: Pranova islamin për shkak të një ushtari Saudit…!!

Gjenerali i ushtrisë Amerikane,  B. Vandam i cili pas pranimit të Islami ndërroi emrin ne Ibrahim thotë: ”Nuk e harroj atë ushtare Saudit qe ma tërhoqi vëmendjen me moralin e tij”.

Një ushtare amerikane erdhi për vizitë dhe ajo ishte gjenerale e një delegacioni të ushtrisë amerikane, kur arriti të gjithë e përshëndeten për dore përveç njërit, ishte ushtar saudit.

E pyetem pse nuk e përshëndete me dorë, u përgjigj: feja ime ndalon qe burri ta përshëndet gruan e huaj me dore, dhe ajo mbeti e befasuar, u kujtova gjatë dhe erdha në përfundim se të gjitha krimet amorale fillojnë me prekje!!

Pyeta për islamin dhe u drejtova ne selinë e thirrjes islame për te huaj ne mes te qytetit te Xhides dhe me njoftuan me realitetin, dhe menjëherë hyra ne fe.

Nuk mundem ta harroj momentin e pare kur hyra ne haremin e Qabesë, u mundova t’i përmbajë lotët por nuk munda!!

E lusim Allahun ta forcojë Ibrahimin, shikoni se si pranon islamin me një gjë te thjeshtë, edhe pse ne nuk i kushtojmë kësaj rëndësi në fenë tonë!!

Përktheu: Valdet Kamberi

Referenca: Gazeta: Ukadh-Arabia Saudite 

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

Must Read