BallinaARTIKUJDijetarët dhe ThirrësitHafiz Sabri Koçi – (1921-2004) - Biografi e shkurt e këtij njeriu...

Hafiz Sabri Koçi – (1921-2004) – Biografi e shkurt e këtij njeriu të madh

Koçi, Hafiz Sabri – (1921-2004)

U dënua dhe vuajti në burgjet e regjimit komunist për 20 vite rresht me akuza, të cilat nuk u provuan dhe Hafiz Sabriu nuk i pranoi për asnjë moment në hetuesi. Zgjidhet si Kryetar i KMSH-së më 1991 me votim unanim, detyrë të cilën e ushtron deri në tetor të vitit 2003. Në këto vjet të ushtrimit të detyrës si Kryetar i Komunitetit më të madh fetar në vend ka dhënë një kontribut të rëndësishëm në riorganizimin e tij, për harmoninë me komunitetet e tjera fetare në vend.

Must Read