BallinaPse ISLAMI?Të tjerët për IslaminNapolon Bonoparti per Profetin Muhamed

Napolon Bonoparti per Profetin Muhamed


Napolon Bonoparti per Profetin Muhamed

 

Napoleon Bonaparti, thotë: “Musai (Mojsiu), ia ka shpallur fenë e Zotit, popullit të vet, Isai (Jezusi) botës romake, kurse Muhamedi a.s., tërë botës. Arabia ishte vend pagan. Gjashtë shekuj pas Isait, Muhamedi e njohu botën me besimin në Një Zot të Vetëm, që është Zoti i Ibrahimit, i Musait dhe i Isait. Arianët dhe sektarët e tjerë, e çoroditën botën me diskutime mbi trinitetin: Atin, birin dhe shpirtin e shenjtë. Ndërkaq, Muhamedi, shpalli se Zoti është Një, kurse triniteti imponon idenë e idhujtarisë.”

 

Burimi: http://profetiislam.com/

http://www.islamifejaevertete.com/

Must Read