BallinaAKTUALETë ndryshmePara se ta godasë tërmeti, në Nepal për dy ditë janë therrur...

Para se ta godasë tërmeti, në Nepal për dy ditë janë therrur 250.000 kafshë për hirë të idhujve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pëditësim (01.05.2015): 

 

Numri i të vdekurve nga tërmeti i 25 prillit ka arritur në 5,500, ndërsa 11,440 janë plagosur.

——-

 

 

Para se ta godasë tërmeti, në Nepal për dy ditë janë therrur 250.000 kafshë për hirë të idhujve

 

Në vendin që u godit nga termëti i fuqishëm ku humbën jetën 4,400 njerëz, ndërsa 1.4 milionë banorë aktualisht kanë nevojë për ndihma ushqimore.para se të ndodhte tërmeti është organizuar rituali i zakonshëm i Hindisëve, ku sipas besimit të tyre kanë therrur dhunshëm 250.000 kafshë, duke përfshirë buallë, dhi dhe zogj.

 

Porse Unë atyre që nuk besuan u pata dhënë afat, pastaj i ndëshkova (me dënim), e çfarë ishte dënimi Im! (Rad:31).

Must Read