BallinaAKTUALETë ndryshmeProjekti për zgjerime të reja brenda Qabes (video)

Projekti për zgjerime të reja brenda Qabes (video)

 

Projekti ka të bëje me atë që të zgjerohet fusha për tavafin rreth Qabes së ndershme.

Do të shtohet edhe një fushë brenda Qabes dhe në këtë mënyrë do të lehtësohet sjellja në mënyrë të shumëfishuar, do të kenë mundësi mijëra haxhilerë të kryejnë tabavin mbi të. Gjerësia e kësaj “rruge” do të jetë 12 metra, me një diametër të jashtëm 12 metra. Për më shumë shikoni videon/islamifejaevertete.com/

 

http://www.youtube.com/watch?v=EENQ45Eo38Y&feature=share

Must Read