BallinaPse ISLAMI?Të tjerët për IslaminSelwyn Gurney per Profetin Muhamed

Selwyn Gurney per Profetin Muhamed

 

Selwyn Gurney per Profetin Muhamed

 

Selwyn Gurney, sipas M. D. dhe Doroty “Short readings from World religions”, Londër 1951, thotë:

Muhammedi a.s. ka shpallur fenë, të cilën e pasojnë miliona njerëz. Që nga fillimi, ndikimi i kësaj feje, vazhdimisht, është gjithnjë në rritje. Tiranët, që i besojnë vetëm forcës dhe mbështeten vetëm tek ajo, s’janë në gjendje të ndikojnë në gjeneratat e mëvonshme, ndikimi i tyre, ndihet vetëm gjatë jetës së tyre. Ne, ndërkaq, pas vdekjes së Muhammedit a.s., shohim shembujt më të ndritshëm të fitoreve, që bota s’i ka parë kurrë më parë.”

 

Burimi: Profetiislam.com

www.islamifejaevertete.com

 

Must Read