BallinaARTIKUJSahabëtTë refuzosh trajtimin e mirë

Të refuzosh trajtimin e mirë

Të refuzosh trajtimin e mirë

 

Një jastëk njëherë iu tha Aliut –Allahu qoftë i kënaqur me të!- mbi të cilin ai u ul, dhe tha: Askush përveç gomarit nuk e refuzon trajtimin e mirë (nderin/respektin).

 

Se’id bin Mensur,El-Sunen. El-Albani në El-Daifeh 12:465, e ka klasifikuar zinxhirin si Sahih.

 

Përkthim

 

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

Must Read