BallinaAKTUALEFakte dhe StatistikaTi nuk je terrorist, ata po shpifin

Ti nuk je terrorist, ata po shpifin

 

Ti nuk je terrorist, ata po shpifin


Të mos mashtroj media e tyre!


Më ka pëlqyer replika e një Gjermani që ishte konvertuar në Islam, kur u pyet për terrorizmin dhe lidhjen e tij me islamin, ai tha:
Kush e ka filluar luftën e parë botërore, Muslimanët?
Kush e ka filluar luftën e dytë botërore, Muslimanët?
Kush i ka vrarë 20 milion njerëz të pafajshëm nga banorët vendas të Australisë, Muslimanët?
Kush e dërgoi bombën atomike në Hiroshima dhe Nagasaki, Muslimanët?
Kush i vrau më tepër se 100 milion Indian të kuq në Amerikën veriore, Muslimanët?
Kush i vrau më tepër se 50 milion Indian të kuq në Amerikën jugore, Muslimanët? 
Kush robëroi rreth 180 milion Afrikanë kur 88% prej tyre vdiqën dhe pastaj u hodhën në oqeanin atlantik, Muslimanët? 

Jo, kurrsesi nuk kanë qenë Muslimanët!

Para gjithë kësaj duhet ta definosh mirë kuptimin e ekstremizmit, pse kur jo Muslimanët bëjnë një vepër të gabuar ajo mbetet vetëm një krim, ndërsa kur gabojnë Muslimanët ajo quhet ekstremizëm?!

Ke kujdes! Mos pesho për të njëjtën gjë me dy peshore!!!

Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi

Burimi: www.islamifejaevertete.com


 

 


 

 

Must Read