BallinaTEZKIJELidhja me All-llahunTop 10 njerëzit më të pasur në Botë

Top 10 njerëzit më të pasur në Botë

 

Top 10 njerëzit më të pasur në Botë

 

 

10. Mukesh Ambani – Pasuria totale: 27.0 miliard dollarë.

 

9. Eike Batista – Pasuria totale: 30.0 miliard dollarë.

 

8. Amancio Ortega – Pasuria totale: 31.0 miliard dollarë.

 

7. Lakhsmi Mittal – Pasuria totale: 31.1 miliard dollarë.

 

6. Lawrence Ellison – Pasuria totale: 39.5 miliard dollarë.

 

5. Bernard Arnault – Pasuria totale: 41.0 miliard dollarë.

 

4. Warren Buffett – Pasuria totale: 50.0 miliard dollarë.

 

3. Bill Gates – Pasuria totale: 56.0 miliard dollarë.

 

2. Carlos Slim Helu – Pasuria totale: 74.0 miliard dollarë.

 

1. Ai i cili i fal dy rekatet sunnet të sabahut:

 

I Dërguari i Allahut (Paqja dhe lavdërimet e Allahut qofshin mbi të!) ka thënë: “Dy rekatet (Sunnet) të sabahut janë më të vlefshme se kjo botë dhe e tëra që gjendet në të.” Hadithi i saktë, transmeton Muslimi, 725.

 

“I Dërguari (paqja dhe lavdërimet e Allahut qofshin mbi të!) nuk është kapur më fuqishëm për asnjë namaz nafile sikurse me dy rekatet e Sabahut.” Transmetojnë Buhariu i, 1163; dhe Muslimi, 724.

 

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

 

 

Must Read