BallinaTEZKIJEAmbiciet dhe SuksesiÇfarë më mësoi jeta nën hijen e besimit III

Çfarë më mësoi jeta nën hijen e besimit III

 

Çfarë më mësoi jeta nën hijen e besimit III

 

  1. Mësova se njeriu nuk mund të jetë përparimtar përderisa të mos provojë gjërat me të cilat nuk është mësuar.
  2. Mësova se dështuesit gjithmonë thonë se suksesi është vetëm fat.
  3. Mësova se pa vështirësi nuk ka realizim të ambicieve.
  4. Mësova se njohuria nuk konsiderohet fuqi në kohën e shpejtësive, të internetit dhe të kompjuterit, por praktikimi i njohurive është fuqi.
  5. Mësova se dështimi nuk është gjëja më e keqe në këtë botë, por dështim i vërtetë është të mos provojmë fare.
  6. Mësova se ekzistojnë disa njerëz që notojnë në drejtim të anijes e disa të tjerë e humbin kohën duke e pritur atë.
  7. Mësova se ekzistojnë dy mënyra për të pasur një ndërtesë të lartë; ose të shkatërrosh të gjitha ndërtesat që ke afër, ose të ndërtosh më të lartën nga të tjerët- zgjidh gjithmonë të dytën.
  8. Mësova se fati në jetë është një pikë që lidhet me parapërgatitjen e mirë dhe shansin që vjen.

 

E huazuar

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

Must Read