Hoxhë Agim Bekiri


Hoxhë Agim Bekiri – Shkup

Përshkrim i shkurtër:

Agim Bekiri: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Maqedonia. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medine – Dega e Hadithit dhe i vazhdon studimet e larta në Universitetin “Jinan” të Tripolit – Liban. Shquhet me pjesëmarrjen e tij aktive në thirrjen islame sidomos përmes përkthimeve të librave apo përpilimit të artikujve të ndryshëm.


Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com

Must Read