Hoxhë Bahri Curri

 

Hoxhë Bahri Curri


Përshkrim i shkurtër:

Bahri Curri: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Sheriatit. Angazhimi i tij në Dave është i shumëllojshëm ku ai përveç detyrës së imamit merret edhe me shkrime dhe përkthime dhe është prezent gjithashtu me ligjëratat e tij në radio.

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read