Hoxhë Driton Lekaj

 

Hoxhë Driton Lekaj – Prishtinë

 

Përshkrim i shkurtër:

Është hoxhë me prejardhje nga Kosova. E ka kryer fakultetin e Hadithit në Universitetin Islamik të Medines së Ndritshme. I vazhdon studimet e magjistraturës në universitetin ‘Jinan’ të Tripolit – Liban. Si dhe të magjistraturës së dytë në Universitetin “King Saud University” Në rijad. Është përgjigjes për sektorin e gjuhës shqipe të faqës së mirënjohur www.IslamHouse.com.Burimi: IslamHouse.com Shqip & www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read