BallinaARTIKUJDijetarët dhe Thirrësit‘Kjo është një dhuratë që nuk ua jep askush përveç Shejh Albanit.’

‘Kjo është një dhuratë që nuk ua jep askush përveç Shejh Albanit.’

 

‘Kjo është një dhuratë që nuk ua jep askush përveç Shejh Albanit.’

 

Shejh Ebu Islam Salih Taha thotë: “Ai do të na mësonte modestinë, dhe një shembull i modestisë dhe sjelljes së mirë të tij ndaj meje është se ai shumë herë do të na vizitonte pas namazit të Sabahut dhe do të sillte dhurata modeste me vete – Allahu e mëshiroftë! – , dhe nganjëherë do të thoshte, në shaka, ‘Kjo është një dhuratë të cilën askush përveç Albanit nuk ua dhuron,’ për shkak të vetë dhuratës modeste dhe vetë modestisë së tij.”

 

El-Akidah Euulen Leu kenu Ja’melun, fq. 22.

 

Burimi në anglisht: shaikalbaani.wordpress.com

Burimi në shqip: www.islamifejaevertete.com

 

 

 

 

 

Must Read