Hoxhë Fadil Sogojeva

 

Hoxhë Fadil Sogojeva – Prishtinë

Përshkrim i shkurtër:

Fadil Sogojeva është hoxhë nga Prishtina. Fakulltetin e përfundoi në Universitetin islamik “El-Imam Muhammad ibn Saud” në degën e Sheriatit Islam. Punon si Imam dhe ligjërues në xhaminë: “Ebu Bekër Essidik” – Prishtinë.

 

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read