Hoxhë Kushtrim Kelmendi

 

Hoxhë Kushtrim Kelmendi – Pejë

 

Përshkrim i shkurtër:

Kushtrim Kelmendi nga Peja. Fakulltetin e mbaroi në Universitetin Islamik në Medine – Dega e Hadithit. Punon si imam dhe hatib në xhaminë e Haxhi Ibrahim Devollit në Pejë. Është ligjërues i rregullt me ligjërata dhe tema të ndryshme. Vazhdon në studime të magjistraturës në Liban.

 

Burimi: www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read