Hoxhë Fatmir Latifi

 

Hoxhë Fatmir Latifi – Mitrovicë


Përshkrim i shkurtër:

Fatmir Latifi: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medinë – Dega e Hadithit. Shquhet për aktivitetin e tij në thirrjen islame sidomos për hutbet e tij shumë të mirëpritura dhe aktivitetet e tij publike në të mirë të njerëzve. Është imam në xhaminë e Shipolit – Mitrovicë.

 

Burimi: IslamHouse.com

www.IslamiFejaeVertete.com


Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read