Hoxhë Fehim Dragusha

 

Hoxhë Fehim Dragusha


Përshkrim i shkurtër:

Fehim Dragusha: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin e Darus Selamit në Brunei. Ai shquhet për palodhshmërinë në thirrjen e njerëzve në islam përmes ligjëratave dhe aktiviteteve të shumta por, gjithashtu është edhe përkthyes i një sërë librash nga anglishtja dhe arabishtja. Aktivitetin e tij e ka vazhduar edhe ne Zvicër ku është edhe imam në një nga xhamitë e atjeshme.

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read