Hoxhë Mustafa Tërniqi

 

Hoxhë Mustafa Tërniqi


Përshkrim i shkurtër:

Ka kryer shkollen e lartë për studime islame në universitetin “JINAN” Tripoli, Liban.

Gjatë viteve të studimeve universitare është specializuar për fushën e Hadithit etj me dijetarë në Damask për të cilat ka marrë certifikime (Ixhaze).

Ka punuar në disa shtëpi botuese në Damask të Sirise si reçenzues fetar.

Është përkthyes dhe botues i disa librave me tematika islame dhe Hatib ne Xhamine e Bardhë.

Në Lidhjen e Hoxhallareve të Shqipërisë është anëtar i këshillit të përhershëm.

 

Burimi: LidhjaHoxhallareve.com

www.IslamiFejaeVertete.com


Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read