Hoxhë Sokol Kondakçiu

 

Hoxhë Sokol Kondakçiu


Përshkrim i shkurtër:

Ka kryer shkollën e mesme në Tiranë ndërsa shkollën e lartë në universitetin “JINAN” (Tripoli, Liban) në degën “Studime Islame”.

Është i njohur si aktivist dhe thirrës islam që me kthimin e tij Shqipëri në vitin 2000.

Ka punuar si Myfti në disa qytete si Rogozhinë, Permet, Librazhd .

Aktualisht drejton bordin ekzekutiv të lidhjes së hoxhallarëve të Shqipërisë, është anëtar këshillit të përhershëm dhe njëkohësisht në detyrën Hatib në xhaminë e qytetit Rrogozhinë.

 

Burimi: LidhjaHoxhallareve.com

www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read