Hoxhë Klodian Mulita

 

Hoxhë Klodian Mulita


Përshkrim i shkurtër:

Ka lindur ne qytetin e Beratit, ku ka kryer shkollen fillore, dhe atë të mesme.

Ka kryer fakultetin për teologji islame në universitetin e njohur e Medinës Munauera (së ndritshme) me rezultate maksimale.

Është i njohur për aktivitetin e tij islam në Shqiperi që nga vitet 2001, si thirrës islam në qytetin e beratit, ka qenë mësues në medresenë e Beratit, dhe me vonë ka kryer detyrën e zv. drejtorit në këtë medrese.

Kryetar i lidhjes së Hoxhallareve të Shqiperise, është njëkohësisht kryetari i organit më të lartë drejtues në Këshillin e Përhershëm.

 

Burimi: LidhjaHoxhallareve.com

www.IslamiFejaeVertete.com


Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read