Hoxhë Sedat Islami

 

Hoxhë Dr. Sedat Islami – Vushtri


Përshkrim i shkurtër:

Sedat Islami: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin e Darus Selamit në Brunei ku dhe i vijon studimet e doktoraturës. Ai shquhet për angazhimin e tij në thirrjen islame në forma të ndryshme por, më së shumti në lëmin e publicistikës islame ku shkrimet e tij qofshin studime apo përkthime janë të mirëpritura. Gjithashtu ai është prezent fuqishëm edhe në mediet vizuele përmes një numër kanalesh televizive dhe satelitore.

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read