Hoxhë Irfan Tota

 

Hoxhë Irfan Tota


Përshkrim i shkurtër:

Irfan Tota: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Shqipëria. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik, të Medinës – Dega e Sheriatit. Njëherazi është imam në xhaminë… dhe merret me përkthime të ndryshme. Aktualisht është në studime të magjitraturës në qytetin El-Kasim të Arabisë Saudite.

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip & www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read