Hoxhë Ismail Bardhoshi

 

Hoxhë Ismail Bardhoshi – Tiranë


Përshkrim i shkurtër:

Ismail Bardhoshi: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Shqipëria. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik, Imam Muhamed b. Suud në Rijad – Dega e Sheriatit, ku dhe ishte një ndër nxënësit më të dalluar. Është një ndër hoxhallarët më të shquar në Shqipëri por, edhe më gjerë. Është i palodhshëm në thirrjen e njerëzve në fenë e Allahut. Shquhet me modestinë dhe dijen e tij, ku është edhe një ndër hoxhallarët më të përgatitur shqiptarë. I njohur për aktivitete akademike të trajnimit të gjeneratave të reja në aspekte të ndryshme islame… Autor i disa librave dhe përkthyes i shumë të tjerave në gjuhën shqipe. Personi të cilin pa frikë mund ta quajmë “Dijetar i Ballkanit”.


Burimi: IslamHouse.com Shqip & www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read